Fara poze-n ziare

Posted: 16th septembrie 2009 by nerviimei in Metamorfoze
Tags: , , , ,

DSC00598

Niste baieti simpatici din Logan Club Bucuresti, au pus mana de la mana< sa faca ami multe maini> si au strans o suma de banuti pentru a ajuta locatarii unei case de copii la inceputul anului scolar.

Dupa cum bine stiti, tota lumea face astfel de gasturi “caritabile” de craciun, de paste, de ziua copilului, dar foarte putini fc un astfel de gest cand aceste suflete triste si batute de soarta au mai multa nevoie s anume la inceputul anului scolar, atunci cand un copil cu familie primeste :  ghiozdan, rechizite, hainute noi .

Acesti copii nu au avut norocul asta, dar baietii din Logan Club BUCURESTI, au reusit sa le aduca o raza de soar ein noaptea lor de indoieli.

Sa nu uit ideea de la care am plecat. Cei care fac gesturi umanitare , o fac cu tot Surle si trambite, cu televiziuni care vin sa filmeze, cu articole de cate o pagina in ziare de mare tiraj.

Ati vazut pe undeva, in vreun colt de ziar, ca baietii cu logane, care sparg seara seminte pe Kiseleff si share-uiesc o cola la doi litri, au facut un gest frumos pentru niste suflete sarmane? Eu unul nu amvazut, dar o s acontinui sa merg aproape in fiecare seara sa am intalnesc cu ei pentru ca sunt baieti de nota 10, fara poze in ziare, dar pe care te poti baza la greu si cu care te poti distra la bine.

Picture 118

Pentru ei cea mai mare multumire a fost zambetul inocent al copiilor.

Picture 128

Picture 046

La cat mai multe astfel de actiuni baieti.

As fi vrut sa-i vad si pe baietii cu masini de jde mii de euro luate din banii parintilor si modificate tot din aceleasi surse de venit facand un astfel de gest…. dar imi ramne doar sa visez.

Pentru mult mai multe informatii vizitati aceste link-uri”

http://www.loganclub.ro/forum/campanie_de_ajutorare_unei_case_de_copii-t14251.html

http://www.loganclub.ro/forum/intalnirea_loganistilor_bucuresteni_sambata_ora_16_sala_polivalenta-t4411.html

http://www.loganclub.ro/forum/intalniri_fulger_ale_loganistilor_bucuresteni-t6294.html

http://www.loganclub.ro/forum/punkd_logan_club_bucuresti-t13878.html

  1. Aschi spune:

    Felicitari pentru gest! Sincer :)
    La urmatoarea initiativa, poate dai si tu sfoara in tara …

*