citez = SANCHI

Posted: 13th octombrie 2009 by nerviimei in Metamorfoze
Tags: , , , , , , ,

Ţiganul vine acasă foarte tîrziu şi Piranda îl ia la rost:
- Unde ai umblat, belestematule?
- La şedinţă, fă!
- Sedinţă, bă? Mă prosteşti în faţă?
- Stai aşa, fă. Să moară mama, am fost la şedinţă. A venit cineva de la guvern şi ne-a zis: “Citez: În 2010 vom avea de 2 ori mai multă carne. Citez: Va creşte salariul cu 400%”. Şi alte chestii din-astea.
- Da’ ce înseamnă, mă, “citez”?
- Nici eu nu ştiu, dar cred că înseamnă ca un fel de “sanchi”.

Asta ne promit de 20 de ani incoace politicienii in preajma alegerilor, un mare SANCHI !!!!!!  CITEZ, prezenta la vot este un drept si o obligatie morala si civica….

 1. alecs spune:

  :) ) ..cine se duce sa voteze e un fraier.:p

 2. Aschi spune:

  Nu, nu e. Inseamna sa iei atitudine fata de tot ce nu e normal in tara asta. E primul pas in a face CEVA sa schimbam anormalitatea in care traim si in care am ajuns datorita celor care gandesc asemeni tie.

 3. alecs spune:

  Sincer,m-ai facut foarte curioasa cu cine o sa votezi tu. Crede-ma ca imi doresc din tot sufletul sa ma duc sa votez, daca as avea pe cine sa votez..adica un om caruia chiar sa-i pese de poporul nostru,un patriot..Dar aparent tu nu realizezi cat de aproape de imposibil este ca acel om sa apara si sa reziste..

 4. DomnulK spune:

  unde esti tu Ceausescule sa ne conduci din nou tara?

  romanii pot fi disciplinati doar cu levieru. in concluzie ne trebuie o mana de fier, o dictatura…. un alt ceausescu. in caz contrar nici in 50 de ani de acu incolo nu vom avea un guvern si un presedinte capabil sa ne scoata din mizeria asta in care ne-am afundat pana peste cap.
  Lupta pentru ciolan cu nitzica carne e prea acerba, asa ca oricine ar iesi presedinte, tot in aceeasi mizerie ne va lasa sa innotam.

 5. Raluca spune:

  @alecs: Si daca-i lasi pe altii sa aleaga in locul tau, dupa care te plangi de “ce tara de kko avem”, e mai bine?
  Te poti duce la vot si sa-l anulezi, tragand un semnal de alarma ca ceva nu e in regula si ca nu mai acceptam sa fim luati de fraieri. Da, nu se poate face asta cu un singur vot, ci cu ale milioanelor de oameni care gandesc asemeni noua: ca nu se mai poate si trebuie facut ceva.

 6. DomnulK spune:

  nu tre sa-l anulezi….daca faci asta te-ai dus degeaba si tot in ipostaza de a-i lasa pe altii sa aleaga in locul tau ca apoi sa ai motiv sa spui : ce conducere de kkt avem, te aflii.

  poti sa votezi in alb, ca de la alegerile precedente se numara si alea…si in tarile cu apa calda si CALDURA, acest vot in alb este forma de protest cand nu ai cu cine sa votezi.

  solutia este sa emigram.

  avem o tara misto…..pacat ca-i locuita.

 7. Aschi spune:

  Sa emigrezi inseamna sa fii las, sa fugi de responsabilitati, sa te dai la o parte din fata unui obstacol inainte de a incerca macar sa-l dobori.

 8. DomnulK spune:

  de 20 de ani ne dam mari, ca natiune, ca demolam “obstacolul” ….si? same shit in this country….n-ai cu cine….

  mai bine sunt eu las, decat cu mainile pe piept incrucisate….

 9. alecs spune:

  pt Aschi: intre timp ti-ai dat si tu seama ca nu avem cu cine sa votam sau cum? poate ca sunt milioane care gandesc ca nu se mai poate asa,dar vor si face ceva e intrebarea…sunt destui care voteaza cu cate un partid pt ca au un anumit interes, ca mentinerea locului de munca de ex si sunt si mai multi care stau in provincie si sunt cel mai usor de manipulat dupa cum se stie prea bine…esti dispusa sa te duci sa-i convingi sa-si anuleze votul?

 10. DomnulK spune:

  alecs, sa voteze in alb, nu sa anuleze votul …..

*