Angajăm doar oameni care s-au născut în anumite zodii. Este un anunţ dat la ziar de o companie de asigurări din Austria. Firma recrutează agenţi de vânzări şi manageri DOAR din zodiile Capricorn, Taur, Vărsător, Berbec şi Leu.

Organizaţiile care luptă pentru egalitatea de şanse s-au scandalizat, însă compania se ţine tare pe poziţii. Un purtător de cuvânt al firmei a anunţat că nu este vorba de vreo superstiţie. Şi că recrutările se fac, în baza unor statistici, care au arătat că angajaţii cei mai buni sunt născuţi într-una dintre cele 5 zodii. Oficiul pentru Combaterea Discriminării a deschis o anchetă, dar a ajuns la concluzia că firma nu încalcă legea, care condamnă discriminarea în funcţie de sex, vârstă şi rasă. Nu şi în funcţie de zodie.

Sursa: Mediafax & Realitatea TV

Si eu care credeam ca zodia in care sunt nascut nu este tocmai una “de dorit”. Se pare ca m-am inselat. Semnul meu astral este apreciat pe anumite planuri, nu unele cu care sa ma pot “da mare”.

Avand in vedere faptul ca Romania va intra anul acesta in recesiune, eu sunt multumit si cu astfel de “calitati” . Sunt angajatul MODEL, sau mai bine spus, angajatul cel mai dorit de posibilii angajatori < sper sa nu fiu nevoit sa-mi caut de lucru>.

Am uitat sa va spun, sunt nascut sub semnul astral TAUR.

Aveau baietii de la Parazitii o melodie in care unul din versuri spunea cam asa:

Sunt nascut in zodia in care a murit de ras jigodia.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=apyDR6MUYUg&hl=en&fs=1]

*