10 ani….

Posted: 23rd februarie 2009 by nerviimei in Metamorfoze

hmm! stateam zilele aste si meditam la viata. Ma gandeam la prieteni. Prieteni care i-am avut si acum nu mai stiu nimic de dansii<au crescut is oameni mari si poate cu functii>, la prietenii care-i am acum; Gasca cu care imi petreceam dupa-amiezile in aceeasi carciuma in care ne stiam cu toata lumea;  Ma gandeam la foste Prietene/Iubite..pe car edin ele le-am iubit , pe care le-am iubit si apoi le-am urat; la ce am facut sau realizat in acesti 10 ani.

intr-un final mi-am adus aminte de liceu. Ce vremuri!?!!!! Nici o grija, aveam 10 lei de la mama in fiecare dimineata<asta cand nu se enerva taicam-miu ca fumez pe banii lui si imi reduceau ratia- :) noroc c anu tinea mult> din care imi luam un pachet de tigari si imi ajungea sa si beau 2 beri si sa mananc un covrig cald. Vrema chiulului doar de dragul chiulului cand luma chitara si cativa colegi si mergema sa le cantam in parc la fete.

anul asta se implinesc 10 ani de cand am terminat liceul. ar trebui sa fie intalneala. oare se va ocupa careva? oare o sa vina toti? o sa mia recunosc pe vreunul dintre ei?

nu stiu. sper sa ma sune cineva sa-mi zica ca se va face acest eveniment si sa vina cai mai multi dintre colegi. macar aia cu care ne faceam de cap in timpul orelor de mate pe care le prezida domnul nostru diriginte <pe care, intre noi fie vorba, abia dupa liceu l-am inteles si l-am apreciat la adevarata lui valoare> Gheorghe Ion< asa-l chema>. Nu am crezut ca o sa-l vad pe omul ala plangand, nu am crezut ca o sa-mi zica vreodata pe porecla din liceu<Jimmy>. A plans la un cantec compus de mine si cantat de mine care ii era dedicat, dar nu prea era de bine la adresa dansului. a plans!?!! de ce? El care din Kirkuleskovici nu ma scotea< ma numesc CHIRCU>, in drum spre Gura Diham, a strigat, Jimmy, ai girja sa nu te depaseasca nici un coleg din grup!, eu mergand in fruntea grupului, la bustul gol si cu bandana rosie pe cap si pletele in vant< pe vremea aia avema si par> de cand am plecat de la cabana unde eram cazati. Si acum simt cum imi batea atunci  inima in piept , de mandrie ca Dirigu mi-a zis Jimmy.

si uite asa au trecutara 10 ani din viata mea.

 1. Mika spune:

  Mda…cunosc sentimentul… Uite, anul asta fac 10 ani de la primii pasi in presa. 10 ani… Dupa acesti 10 ani, simt ca am crescut, simt ca am ajuns acolo unde poate ca nici nu visam. Am tinut legatura cu multi dintre ei. M-am regasit cu unii dintre colegii de atunci. Am ajuns cu totii in mare parte “oameni mari”. Sunt mandra de cativa oameni din generatia mea, care dupa 10 ani, au un cuvant de spus in societatea de acum. Artisti, medici, cercetatori, filozofi, jurnalisti, economisti, avocati. E un sentiment frumos sa pivesti in urma si sa realizezi ca ai continuat drumul… Mult a fost, dar si mai mult urmeaza… sa speram… :)

 2. Aschiutsa spune:

  Ai avut par? (me shocked :P )

 3. domnulk spune:

  da, am avut si par, hai ca o sa pun o poza cu par :P

 4. Aschi spune:

  Dac-abia anu’ asta faci 10 ani de cand ai terminat liceul, insemna ca esti mai mic ca mine? :-o

*