Nu ne vindem tara…. ne-o vand EI.

Posted: 28th februarie 2009 by nerviimei in Metamorfoze

La noi in romania nici apa calda nu curge. ca sa ajunga din alte tari unilateral nedezvoltate trece pe la vecinii ucrainieni si astia o ciordesc iar pana face mama rusia conducta separata, mai trece un veac, iar noi tot nespalati ramanem.
Apa calda pe care o producem noi e concesioanta la altora de pretenul tarii , marele importator de citroen, amicul Tariceanu a.k.a. za big biker.Tariceanu asta e un fel de renagatu’ al romaniei. A reusit el sa concesioneze platoul continetal al marii negre inainte sa fie castigat de catre tara noastra la haga?!?! A reusit!
Acest platou de unde romania ar fi putut extrage gaze la preturi pentru buzunarul romanului si astfe-l si-ar fi redus dependenta fata de gazul mamei Rusia. Da’ Tari’ fu jmecher si si-a umplut buzunaru….l-a facut doldora sa poata sa-si salveze de la faliment minunata firma de import si distribuite de Citroen-uri.
Deci “Renegatul Romaniei” rules, se da cu motorul , il doar ela bashchetii lui roz de faptul ca pe noi cei multi ne roade foame pe dinauntru.
Asa-i in romania:
- unu vinde flote
- altu vinde platoul continetal pe care nici nu-l detineam la acea vreme cu acte in regula
Atat e de meserias acest Tari, incat se tavaleste cu mobra pe dn1, dar ce conteaaza. are banii la saltea sao repare.
Maine poimaine o sa auzim ca s-a incins tartza si in boBoc si vinde aerul, ma refer la saptiul aerian.
Avem o clasa politica pusa pe vandut, cum ajung acolo sus cum se apuca si vand ce pot.
Parca vad ca daca vinde BOC aerul de deasupra o sa fie nevoite pasarile migratoare sa plateasca taxa de tranzit prin spatiul aerian romanesc, iar daca trec fara rovigneta care sa ateste ca au platit, insotita neaparat de chitanta,  maestul Poc-Boc trimite vestitele MIG-uri 21 Lancer.
De fapt nu cred ca le trimite, ca daca trimite migurile inseamna ca ne punem agricultura la punct, deoarece mig-urile alea is bune rau la arat. Cum lasa unu sa zboare de proba cum ara juma’ de sat.
Deci daca trimit 10 mig-uri in aer economisec o gramada de motorina pe care o fura tractorisitii ca sa are aceeasi suprafata de teren, plus salriile cu care trebuiesc platiti saracii tractoristi pentru a sta degeaba din lipsa de motorina.

  1. Dragman (Dragos) spune:

    Trist dar adevarat…marea mirare e ca INCA mai e cate ceva de furat,si chiar daca NU MAI E, inventeaza ei ceva…exporta energia,o importa iar si hop!fac profit!E greu domle…tre sa te duca mintea…

*