e moale pilea ta…

Posted: 30th martie 2009 by nerviimei in Metamorfoze

Am fost iar in Club FIre, la Folk cu amicul si bunul meu prieten Pisoy. Trebuia sa ma duc la Kiseleff, dar pe drum m-am razgandit. de ce? nu stiu, probabil ca la Kis ma pot duce in fiecare seara dar la Folk cu prietenii doar lunea.

Am ajuns in Fire si nu cobor bine treptele cand il vad pe prietenul motorist Stefan. Ne salutam , il intreb ce-i mai face mana si el imi arata bucuros ca s-a “reparat”. Mai schimbam doua tri vorbe si ma duc sa-l salut si pe Pisoy,care avea muulta treaba cu niste cabluri.

Termina el treaba intr-un final glorios si incepe cantarea. Pe scena o trupa de car enu am auzit, trupa “Verde”. 3 baietasi simpatici, unul semi punker la chitara electrica, unul folkist asa dupa aspect da banuiesc eu ca asculta si Hip-Hop ne delecta cu vocea si cu chitara semiacustica si un minitobosar.

cum spuneam incepe cantarea. melodii cunoscute dar in interpretarea lor proprie. nu m-au dat cine stie ce pe spate, pana la un moment dat cand au cantat “Tanta” iar eu am ratat putin din ea ca ma cam trecea o necesitate fiziologica ce nu lasa loc de amanare. piesa mi-a mers la suflet. e una din preferatele mele. Ce vremuri cand mergeam la concertele formatiei Timpuri Noi pe baza Keoke.

Au mai urmat niste piese , mai deocheata, daca pot spune asa si deodata suna telefonul. ma uit…alarma. era 23:00. Fuck! tre’ s-o tai la munca! dar parca ceva nu ma lasa sa plec. regretam ca nu mi-am sunat colegul sa facem un schimb de ture. ma injuram de toti sfintii si to nu ma dadeam dus.  Imi ziceam: mai stau o melodie. Bine am facut ca am stat. Ultima melodie pe care am ascultat-o a fost “LIBER”. M-a pus putin pe ganduri… Ce caut eu in viata mea?

Dar mai bine nu va mai plictisesc si  va las sa ascultati melodiile .  Sper sa va placa:

Tanta

Liber

  1. Aschiutsa spune:

    Superba melodia celor de la Vita de Vie :)

*