“traiasca” firmele de salubritate

Posted: 26th noiembrie 2008 by nerviimei in Metamorfoze

nu stiu cati dintre voi sunteti bucuresteni sau mai exact cati sunteti soferi in bucuresti la orele serii.

eu ma duc la muca, cu masina , seara pe la 23:00.

de cand a dat frigul ma confrunt cu urmatoarea problema: strazile inghetate pentru ca desteptii de la salubrizare considera ca este inca necesar sa spele strazile, mirificului bucuresti, cu apa.

oare cat de idiot trebuie sa te fi facut cineva ca sa nu-ti dai seama ca pui viata oamenilor care circula pe acele strazi in pericol?

nu mai departe de aseara, ma indreptam voios spre munca. atat de voios ca mi se inchideau ochii de somn. ajung pe bulevardul ion Mihalache, si vad ca pe jos e cam umed. imi zic:o fi fost ceata si s-a lasat pe asfalt.

imi continui drumul reducand viteza de la 50 la ora pe la 30 la ora. ajung la intersectia strazii turda cu mihalache, fac drepata spre casin si ma trezesc in fata cu o masina a unei societati de salubrizare care nici mai mult nici mai putin spala strada cu …bineinteles apa.

il depasesc pe ala si la stop ma intalnesc cu un coleg . deschidem geamurile si incepem sa ne conversam despre udatul strazilor.plecam de la semafor,  intram amandoi in rond la arcul de triumf <aproape simultan, daca intram simultan era vai si amar de capul nostru> si ne trezim dreapand  sincron spre bordurile de pe marginea strazi. reusim sa nu facem cioburi pe strada si sa  ajungem la casa presei. ne dam jos din masini si continuam discutia inceputa la semafor.

in seara asta o sa ma duc cu cealalta masina la munca. e cu tractiune spate. macar asa voi avea motiv si “suport tehnic” sa ma distrez facand derapaje controlate la arcul de triumf.

o iarna cat mai frumoasa si  : ASFALT USCAT !!!!!

*