in gradina am o ……

Posted: 3rd decembrie 2008 by nerviimei in Metamorfoze

pai sa va spun cum devine treaba. de dimineata, un amic si-a gasit masina cu oglinda rupta. ne-am sucit noi , ne-am invartit si am gasit o solutie.

am dat o fuga-fuguta  la magazinul de seminte. am cumparat seminte de oglinda, din alea de la sere renault, nu dinalea de la Sere Mioveni. am mai facut rost de  una bucata cazma de le nea’ administratorul, am cerut acceptul scris locatarilor din blocul unde locuiesc sa plantez samanta in gradina blocului.

ma duc in gradina, fac un strat, desi aveam nevoie doar de un cuib….am zis ca vine iarna si poate mai au si alti vecini, cu logan, nevoie de oglinzi.

cum spuneam, am facut un strat, am plantat semintele, am luat furtunul si le-am udat toaaaaata dimineata. pe la pranz a dat putin soarele si au incoltit. am luat un abucata folie si am acoperit stratul sa se creeze un usor efect de sera sa creasca mai repede. pana seara erau crescute si deja dadusera in parg. numai bine iese si prietenul meu de la job, vine la mine, culegem oglinda si o montam pe masina.

acum omul are o oglinda nou-nouta pe care sper sa n-o mai paleasca. cei care mai au nevoie se pot servi cu oglinzi de la mine din gradina, au mai ramas cateva.

adresa mea este :

strada …. nr. … bl.  …..doar nu credeati ca va dau adresa.

*